Stand up Comedy

Előadók

 Feltételek

Videók

Kapcsolat

Stand up Comedy főoldal  > Bács Miklós

Bács MiklósA humor forrásai nála a mindennapok abszurd miniatűrjei, a bulvárvilág, a reklámok, a családja és a többi. A velünk élő hülyeség David Attenborough-ja és Mulder ügynöke egyszerre.

1975-ben születtett, októberben, pedig december közepén kellett volna. Sokáig azt hitte, hogy mongol, mivel otthon azt mondták, Inkubátorban látta meg a napvilágot.

Iskoláit reál tárgyakból a Nevetségesen Mázlista Hülyék Istenének folyamatos segítségével végezte el, humán tárgyakból éppen ellenkezőleg: magától.

Ebből következőleg humán pályára állította szatellitjét. Az egyetemen ismert volt delíriumos állapotban elkövetett kaszkadőrmutatványairól, mint a legtöbb tereptárgyról levetődő ember. A legkisebb távolság rekordját egy bárszék és a talaj közötti táv tartja, amit egy szilveszteri pizsamapartin sikerült beállítani

Ő nem volt pizsamában... A sokkal biztonságosabb hobbija a zene, gimnáziumban egyszer megnyert egy könnyűzenei kinyermát, amiért egy - az NDK kultúra boltjában vásárolt jugoszláv nyomású - Chicago lemezzel lett gazdagabb. Máskor egy Danubius ajándékcsomagot sikerült bezsebelnie, de legnagyobb trófeája 1990-ben egy Rolling Stones koncertjegy volt Bécsbe, amit nagylelkűen a bátyának ajándékozott, aki végül azért nem tekintette meg a nagyszabású bulit, mert csak a határon tudta meg, hogy a gyorsan zsebre vágott útlevél az anyjáé. A színpadi nevettetés műfaját 2006 májusában a Fiatal Félőrültek Fesztiválján kezdte, ennek ellenére láttak benne fantáziát.

 

Rendeljen stand up comedy fellépőket: Vitelki Edit 06-30-9-351-605 edit.vitelki@mistraliroda.hu

Kiss Ádám   Kovács A. Péter   Hadházi László   Litkai Gergely   Kőhalmi Zoltán   Badár Sándor
Aranyosi Péter   Dombóvári István   Somogyi András   Beliczai Balázs   Szupkay Viktor   Maksa Zoltán
Csenki Attila   Benk Dénes   Lorán Barnabás   Felméri Péter   Mogács Dániel   Malacka és a Tahó
Janklovics Péter   Pataki Balázs   Hajdú Balázs   Rekop György   Bruti   Bács Miklós
Bellus István   Szöllősy Csák Gergely